Vestigingen

Bergschenhoek (Zuid-Holland)

Door essentiële tuinbouwoplossingen op maat te ontwikkelen, kunnen we veel van uw problemen oplossen. We kunnen uw operationele efficiëntie vergroten door onze uitgebreide ervaring in de zes kerndisciplines toe te passen: waterbeheer, klimaatbeheersing, techniek en constructie, teeltsystemen, elektrotechniek en verlichting en software- en internet-oplossingen.

Kronenberg (Limburg)

Codema Kronenberg, voorheen B-E De Lier B.V., is technisch toeleverancier in de (glas)tuinbouw en behoort met haar jarenlange ervaring tot de top van leveranciers op het gebied van water, elektro, automatisering, energie en milieu.

B-E De Lier B.V. heeft verschillende locaties in binnen- en buitenland en maakt deel uit van de Codema Systems Group. De Codema Systems Group bestaat uit vier afzonderlijke ondernemingen, te weten B-E De Lier B.V., Hawe Systems Europe B.V., SDF Tuinbouwautomatisering en Wevab B.V.

Al deze bedrijven zijn sterk actief in de glastuinbouw en hebben een eigen specialiteit met als doel de klant zoveel mogelijk te ontzorgen.

CODEMA Systems Group

Oosteindsepad 8
2661 EP Bergschenhoek (Zuid-Holland)
Nederland

CODEMA Kronenberg (Limburg)

Simonsstraat 33a
5976 NW Kronenberg
Nederland

Codema Systems Group B.V.

Oosteindsepad 8
2661 EP Bergschenhoek
Nederland
Tel: +31(0)10-5212755
Email: info@werkenbijcodema.nl

Privacystatement

HNR

www.hnr.eu
info@hnr.eu
Telefoon 088-WERVING (9378464)

Adres:
Vasteland 78 (1.6)
3011BN Rotterdam

Volg ons op Social Media:
Het Nieuwe Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.